Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Pachanga Lunch Session

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Pachanga Lunch Session

Från 1 395 SEK

Per gäst

 

Leave the luggage 

Ge väskorna till våra glada receptionister och ta hissen raka vägen upp till toppen. Ett bättre dagshäng väntar där uppe med med varma bad, bastu-upplevelser och en fantastisk utsikt 100m upp i luften. Medan du gör kanonen i poolen lämnar vi väskorna på ditt rum och ger nyckeln till Pachanga-teamet. När du är redo är det bara att dra på sig badrocken och glida ner till rummet.

 

 

No need to get all fancy!

Lunchen serveras till din sun bed så klart så att du kan inta den i bästa horisontalläge. Utsikten från din dagsäng är riktigt nice. Det är kombon av mat, musik och pool som gör Pachanga till en unik upplevelse. 

 

And now what?

Plenty to see and do! Kvällen ligger öppen så på med finskorna och gå på upptäcksfärd i huset! Restauranger, barer, playgrounds – här finns ingen anledning att gå ut, allt finns under ett och samma tak. Prata med receptionen och låt dem guida dig till allt som händer just när du är på besök. Planerar du att äta middag hos oss rekommenderar vi att du bokar ett bord på någon av våra restauranger i god tid innan ankomst då vi förväntar oss att både GOGOGAGA och Archies blir välbesökta.

 

Slip into something comfortable
I nästa steg i bokningen väljer du i vilket rum du vill spendera natten. För vi erbjuder inte bara en hotellupplevelse utan två..!

Du kan välja att bo på Jacy'z där rummen består av mjuka textilier, dova pasteller, romantiska detaljer, fransar, många och fluffiga kuddar. Frukosten serveras på Archie's – en frukostbuffé that'll make you go "ooh ahh". Se fram emot bagels, pecan & lemon meringue Pie..!

 

Eller så checkar du in på hotellet i hotellet – JQ. Djupa färger, djärva material, iögonfallande konst på väggarna och lyxiga sängar. Tänk 60-talets glamorösa Las Vegas. Här får du – förutom utsikt från 17 och 18 våningen – frukosten serverad på Gogogaga. En classy, classic breakfast blandat med asiatiska smaker så som mango sticky rice, scrambled tofu med kimchi och den japanska varianten av pannkakor, Okonomiyaki.

 

More, more, more
Vill du lägga till en behandling på Pachanga? Addera en Pachanga Morning Session på avresedagen eller sen utcheckning? Vill du hänga på Archie's eller Gogogaga? Allt vi har möjlighet att erbjuda just det datum du kommer, presenteras när du gör din bokning, så se till att bocka i allt du gillar.

 

*Vi vill även informera om att Pachanga Pool Club har 16-års åldersgräns.

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Pachanga Lunch Session innehåller:
  Access till Pool Club 11:00 - 14:30
  Pachanga Lunch
  Check-in 14:30
  Övernattning
  Access till Gym
  Frukost Archies
  Check-out 11:00
  16 årsgräns på Pachanga med målsmans sällskap

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Pachanga Lunch Session. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod